Adda își dorește ca în luna februarie, luna dragostei ea să aibă rolul de Cupidon și a anunțat că va lansa o nouă piesă. 

Melodia se numește "Te-aș iubi"și va fi lansată conform spuselor artistei pe data de 20 februarie. Adda a anunțat lansarea piesei printr-o provocare pentru fanii săi de pe rețelele sociale, unde îi roagă să își scrie poveștile, iar pentru 8 norocoși dintre aceștia va compune câte o piesă bazată pe ceea ce i-au povestit. 

Adda a lansat ultima piesă în urmă cu o lună și din spusele apropiaților, artista urmează să lanseze și un album anul acesta. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩 + 👨 = ❤️ 👩 + 👩 = ❤️ 👨 +👨 = ❤️ SWIPE >>> 💘 Selectia povestilor se va face dupa impactul pe care il vor avea asupra mea. Astfel ca, pentru 8 dintre persoanele care imi vor scrie, voi compune cate o piesa. Provocati-ma! #teasiubi ADDA CUPIDONadda 💘 #teasiubi ADDA iti face lipeala sau…impacarea. #teasiubi Iubesti pe cineva pe ascuns sau nu poti sa treci peste fosta relatie si iti doresti sa va impacati? Nu ai curaj sa ii spui? II spun eu! Scrie-mi povestea ta intr-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook, iar eu o voi transforma intr-o piesa personalizata si o voi publica. Nu uita sa-mi spui cine este crush-ul sau ex-ul tau ca sa-i dau tag pentru a-mi duce la capat rolul de Cupidon asa cum trebuie! #teasiubi 💘 Piesele vor fi publicate de 2 ori pe saptamana (Luni si Joi), incepand de pe 24 Ianuarie, pana pe 20 februarie, atunci cand se va lansa oficial piesa ‘’Te-as iubi’’. START LA DRAGOSTE!

O postare distribuită de Adda Baladda (@addabaladda) pe