Smiley urmeazăe exemplul artiștilor din afară și a decis să păstreze legătura cu fanii lui într-un mod original. Artistul și-a publicat în social media numărul de telefon, iar acum așteaptă mesaje și feedback de la fani.

Smiley nu este la prima experiență de acest gen. Artistul i-a mai provocat și în trecut pe fani să îi afle numărul de telefon, atunci când a lansat piesa ”Ce mai faci, străine?” ”Mi-am dorit mereu să vorbesc direct cu cei care îmi ascultă muzică, să-mi spună ce părere au despre piesele mele și ce ar vrea să mai asculte”, declara artistul anul trecut.

OMG | Maluma le-a dat fanilor numărul de telefon pe Instagram

Acum, artistul a decis să ușureze munca celor care îl urmăresc așa că a publicat pe Facebook și pe Instagram numărul lui de telefon, iar fanii care vor să comunice cu el îi pot lăsa mesaje pe WhatsApp. ”0756727279, nu răspund la beep, dar răspund pe WhatsApp”, a scris Smiley pe Facebook.

Smiley nu este singurul care a dorit să interacționeze în acest fel cu fanii lui. Peste Ocean, artiști precum Eminem și Maluma au făcut același gest, iar dacă la început li s-a părut interesant, după câteva zile, inboxul lor era plin de mesaje cărora nu le mai făceau față.

 

 

0756727279, nu raspund la beep, dar raspund pe WhatsApp

Publicată de Smiley pe Joi, 6 mai 2021