Lidia Buble își ține fanii la curent cu tot ce face, iar atunci când descoperă ceva interesant, cum ar fi o melodie, o mâncare sau un serial, le recomandă mai departe. Bubbly a descoperit un serial pe Netflix care o ține în priză și le-a spus despre el și celor care o urmăresc pe Instagram.

”Behind Her Eyes” este unul dintre serialele momentului pe Netflix. Are un singur sezon și este o producție originală Netflix, apărută recent. Scenariul are la bază cartea cu același nume și este despre un triunghi amoros, secrete, vise lucide și suspans. Nimic nu este ceea ce pare, iar finalul e unul la care nu te aștepți și pe care nu ai cum să îl anticipezi. Serialul este presărat cu suspans și detalii SF, dar în final totul capătă sens. 

Wait, what?! Șase seriale ale căror finaluri te lasă cu gura căscată

Dacă nu l-ai văzut, merită să îți rupi câteva ore din viață. Are doar șase episoade, iar la final îți vei da seama că a meritat. PS: protagonista, Adele, este interpretată de Eve Hewson, fiica lui Bono de la U2. Ea joacă rolul unei soții înșelate, care se împrietenește cu cea cu care soțul ei avea o aventură. Lucrurile se complică din ce în ce mai tare, dar nu vrem să îți dăm spoilere, mai bine te uiți la trailer și, dacă te convinge, îl găsești pe Netflix.