Kylie Jenner păstrează tradiția și nu lasă să treacă Halloweenul fără ca ea să nu lanseze o nouă colecție de makeup. De data asta, Kylie speră ca produsele ei să îi cucerească pe fani mai mult decât au făcut-o colecțiile anterioare.

Kylie Jenner adoră Halloweenul, iar cei care o urmăresc pe Instagram au aflat deja că miliardara și-a amenajat casa cu decorațiuni care mai de care mai înfricoșătoare. Kylie vrea să marcheze acest Halloween în stilul ei caracteristic, iar la câteva luni după ce a lansat colecția 24k de ziua ei, miliardara vine cu o nouă colecție de makeup special gândită pentru Halloween. ”KYLIE X NIGHTMARE ON ELM STREET” cuprinde produsele cu care miliardara și-a obișnuit fanii, doar că în nuanțe specifice Halloweenului. ”KYLIE X NIGHTMARE ON ELM STREET s-a lansat cu mare fast, iar fanii deja și-au manifestat nerăbdarea în secțiunea de comentarii.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că miliardara a dat lovitura cu produsele Kylie Cosmetics și Kylie Skin, așa că la sfârșitul lunii trecute s-a gândit să producă o linie de produse de îngrijire special pentru copii. Kylie Baby este cea mai nouă colecție a miliardarei și, așa cum era de așteptat, aceasta a colaborat cu micuța ei, Stormi pentru campania publicitară. ”Sunt încântată să vă prezint produsele Kylie Baby. A fost un vis de-ale mele să creez produse care să fie curate, sigure și eficiente pentru îngrijirea bebelușilor, mai ales acum că voi fi mamă din nou.”, a scris aceasta pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)