Atunci când descoperi un film sau un serial bun, e și păcat să-l ții doar pentru tine! Iar Delia știe foarte bine acest lucru, pentru că de fiecare dacă când vede ceva ce merită recomandat, le spune și fanilor ei despre el. 

Nu mai e un secret pentru nimeni că Delia este amatoare de filme și seriale. A povestit în multe ocazii că urmărește cu sufletul la gură producții precum ”Casa de Papel”, ”Peaky Blinders” sau ”The Handmaid's Tale” și că este fascinată de filmele lui Lars von Trier. Pe lângă filmele de ficțiune, îi plac și documentarele, iar un film din această categorie este cea mai recentă descoperire a Deliei.

Artista a profitat de zborul lung de întoarcere din vacanță către casă și a văzut în avion ”The Dawn Wall”, un film din 2018, pe care l-a și recomandat mai departe. Filmul spune povestea a doi alpiniști americani care și-au propus să cucerească un traseu stâncos, aproape imposibil de escaladat. Cei doi au petrecut săptămâni întregi încercând să se cațere, iar aventura lor a fost mediatizată intens la vremea respectivă, așa încât a ajuns să fie și subiect de film. 

Producția a cucerit-o pe Delia, care l-a menționat pe stories și l-a recomandat mai departe.

Dacă ai chef de un film bun și îți place genul, așa arată trailer-ul: