În ultima vreme, Kim Kardashian i-a uimit pe toți cu stilul vestimentar pe care a început să îl abordeze. Pe cât de îndrăzneț este, pe atât de dubios li se pare fanilor care nu înțeleg cine s-ar gândi să creeze astfel de outfit-uri. Dacă și pe tine te macină întrebarea asta, răspunsul ți-l dăm noi!

Kim Kardashian a făcut o pasiune pentru outfit-urile full covered și nimeni nu înțelege de ce. Fosta parteneră a lui Kanye s-a afișat pentru prima dată ”costumată” la evenimentul de lansare al albumului ”DONDA” și toată lumea a crezut că totul face parte dintr-un dress code impus de rapper. Adevărul este cu totul și cu totul altul, dar tot are legătură cu Kanye.

Kim s-a prezentat la MET Gala într-un outfit semnat de Balenciaga, dar în spatele procesului de creație al ținutei a stat chiar Kanye West. Deși Kim a avut de ales dintre zeci de designeri pricepuți, totuși, miliardara l-a ales pe cel mai aproape de casă. Fanii lui Kim, dar și ai lui Kanye nu înțeleg ce vor cei doi să transmită, mai ales Kim care sigur ar arăta mult mai bine fără mască.

P.S Pentru toți curioșii, Kim Kardashian a purtat makeup, chiar dacă nu s-a văzut.