Fetița lui Smiley și a Ginei este cel mai așteptat bebeluș din online. Cei doi au postat imagini cu Josephine, dar urmăritorii vor să vadă chipul micuței, așa că i-au asaltat cu întrebări pe proaspeții părinți.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă, dar și cea mai intensă perioadă din viața lor. Cei doi își împart timpul și atribuțiile astfel încât să petreacă cât mai mult timp lângă micuța lor. Atât Gina, cât și Smiley au vorbit realist despre provocările și despre problemele care au venit la pachet cu statutul de părinți și au recunoscut că nu este totul așa roz cum pare sau cum arată alții pe Instagram. Până acum, cei doi nu au postat nicio imagini cu chipul lui Josephine, iar în timp ce unii urmăritori o critică pe Gina pentru alegerea asta, alții îl asaltează pe Smiley cu tot felul de întrebări.

This is the real life! Gina Pistol, adevărul despre rolul de mamă. ”Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram!”

Artistul a decis să lămurească curiozitatea multora și a răspuns pe TikTok la întrebarea ”când ne arăți fetița?” ”În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată, nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg ce spune.”

 

 

@smiley_omul

Răspunde lui @marcoleamariana #smiley #baby

♬ Peaches - Justin Bieber