Pentru generația TikTok, Addison Rae nu are nevoie de prea multe prezentări. Vedeta a devenit cunoscută datorită mișcărilor de dans și a dat naștere unor adevărate trend-uri în rândul adolescenților. Addison nu s-a limitat doar la lumea online-ului, ci a bifat proiecte și în industria de beauty, dar și în cea cinematografică.

Anul trecut, Addison Rae a avut primul ei rol principal într-un film produs de Netflix. „He’s All That” a fost un remake al celebrei pelicule ”She's All That” din 1999 și a avut-o în centrul acțiunii pe Addison Rae care a avut misiunea de a transforma tocilarul clasei în regele balului de absolvire. Mulți au criticat-o pe Addison și au fost de părere că starul de pe TikTok nu și-a dat deloc silința pentru rolul ei.

Adisson nu a pus la suflet vorbele răutăcioase, ba mai mult, speră la un rol mult mai mare într-unul dintre cele mai cunoscute seriale pentru adolescenți. „Euphoria” sună tentant pentru vedetă și i s-ar părea cool să joace alături de Zendaya, mai ales că le cunoaște și pe restul fetelor din distribuție.

„Mi-ar plăcea să joc în „Euphoria”. Pur și simplu le ador pe toate fetele de acolo. Sydney e uimitoare, Alexa e uimitoare, să nu mai zic de Zendaya. M-am întâlnit cu Alexa și în realitate și este foarte drăguță, deci, mi-ar plăcea să lucrez alături de ea.”, a declarat Addison.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Addison Rae (@addisonraee)