Smiley demonstrează că poate face multe, nu doar muzică. Pe lângă faptul că scoate hituri pe bandă rulantă, este un tătic excepțional, artistul a trecut și de partea industrie cinematografice. Iubitul Ginei Pistol va lansa, în curând, un serial muzical disponibil online, iar distribuția este una de excepție. 

Smiley crede că muzica și arta cinematografică merg mână-n mână, așa că a lucrat alături de echipa și prietenii lui la un serial format din cinci episoade. „Mai mult decât o viață” va fi lansat joia aceasta, iar fanii vor avea ocazia să îi vadă pe Gina Pistol și pe Doc în distribuție. 

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie şi film, dragostea de muzică şi bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent şi viitor. M-a dezmorțit complet acest proiect si m-a făcut să-mi amintesc cât de multe şi frumoase sunt căile prin care putem spune poveşti şi ce emoții puternice pot naşte ele.”, declară Smiley potrivit celor de la adevărul.ro.

„Îmi doresc ca după fiecare episod muzical lansat, oamenii să-şi dorească să apară cât mai repede continuarea, să vadă următorul episod care să ducă mai departe povestea. Mai ales că iubire fără suspans, fără emoțiile trecutului şi fără perspectiva viitorului nu există!”, anunță Smiley.

Scenariul serialului „Mai mult de-o viață” este scris de Iulian Moga, regia poartă semnătura lui Kobzzon, muzica este compusă, produsă şi înregistrată în studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-producție HaHaHa Production şi Cat Music.Citeste mai mult: adev.ro/r30pu0