Cleopatra Stratan poate spune că a avut parte de una dintre cele mai frumoase suprize din ultima perioadă. Artista a descoperit că una dintre piesele ei a ajuns departe, tocmai până la Snoop Dogg.

Snoop Dogg a fost mereu în centrul discuțiilor legate de gusturile lui muzicale. De multe ori s-a spus că artistul este cucerit de manele, iar videoclipurile din online au stat dovadă. Totuși, au existat mereu dubii cu privire la autenticitatea lor, dar videoclipul de acum este cât de poate de real. Snoop a postat un filmuleț de câteva secunde cu piesa Cleopatrei Stratan, „Zunea-Zunea”. Deși a fost lansată când Cleo avea câțiva anișori, piesa a devenit virală începând cu anul trecut.

Cleopatra a fost plăcut surprinsă de gestul lui Snoop Dogg, mai ales că nu se întâmplă foarte des ca un artist de talia lui Snoop să posteze piese românești.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Cleopatra Stratan a crescut sub ochii multora dintre noi. Cariera artistei a evoluat și de la piesa ”Ghiță”, Cleopatra a ajuns să lanseze piese de zeci de milioane de vizualizări. Artista a luat o pauză de la lumina reflectoarelor, iar atunci când a revenit solo, în 2018 cu piesa ”Te las cu inima” i-a uimit pe mulți. Iubita lui Edward Sanda s-a schimbat foarte mult, iar transformarea ei în domnișoară nu a făcut decât să îi aducă multe aprecieri.

Ceea ce nu mulți știu este faptul că iubita lui Edward Sanda a avut o carieră fulminantă încă de mică. Pe vremea când alții de abia învățau să vorbească, Cleopatra deja bifa record după record și toate datorită piesei „Ghiță”.

„Șase recorduri mondiale. Sunt niște recorduri cu care mă mândresc. Toate recordurile și toată cariera mea și învârt în jurul piesei „Ghită”. „Cel mai tânăr artist de succes”, „Cel mai tânăr artist cu trei premii MTV”, „Cel mai tânăr artist care a susținut un concert de două ore și jumătate în fața unui public numeros”, „Cel mai tânăr artist care a lansat un hit mondial”, „Cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă” și „Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes”, a declarat Cleopatra într-un podcast.