Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia are o puternică legătura cu Statele Unite ale Americii. Chiar dacă a plecat de acolo, artista ține legătura cu prietenii ei, iar unii dintre ei au reușit să facă lucruri mărețe, de care soția lui Velea este foarte mândră.

Antonia a trăit până la vârsta de 5 ani în Statele Unite ale Americii alături de părinții săi. Artista a copilărit în satul statul Utah și în Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul și a intrat în lumea modelling-ului. Anto a reușit să își facă mulți prieteni și, chiar dacă îi despart mii de kilometri, online-ul este mereu salvarea. Soția lui Velea nu ratează nicio ocazie de a-și lăuda prietenii din State și de a le transmite felicitările ei virtuale.

Este și cazul lui Aazhia, prietena Antoniei care și-a creat deja un nume în industria fashionului. Aaazhia a creat o parte din costumația pe care Normani a purtat-o în cel mai recent videoclip al ei, ”Wild Side”. Aazhia Rhy are propriul ei brand, TLZ L'Femme și se poate lăuda că a îmbrăcat o mulțime de vedete de la Chloe x Halle la BET Awards până la Kylie Jenner și fetița ei, Stormi pentru coperta Vogue Cehoslovacia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WWW.AAZHIA.WORLD (@aazhia)