Viața vedetelor este una care reprezintă un interes pentru majoritatea oamenilor, dar nu mulți au ocazia să vadă cea se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Există însă și o veste bună: de-a lungul timpului au apărut mai multe filme inspirate din viața artiștilor și așa puteți vedea ce sacrificii au făcut artiștii pentru a-și urma visul.

Să începem: 

"Amy" este un documentar care urmărește drama minunatei Amy Winehouse. Amy a făcut muzica pe care ea și-a dorit-o și nu a ezitat o clipă atunci când a venit vorba să își pună sufletul pe tavă pentru arta sa. 

În "Gaga: Five Foot Two" o descoperim pe Stefani Joanne Angelina Germanotta, o femeie care a trecut printr-o mulțime de provocări și care dă totul pentru muzică și spectacol.

"Bohemiam Rhapsody" este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

"Nowhere Boy" pune accentul pe primii ani din viața lui John Lennon, adolescența lui cu mătușa și reîntoarcerea mamei sale într-un moment crucial.

"La Vie en Rose / La môme" este povestea legendarei cântărețe franceze Edith Piaf. Crescută de bunica ei într-un bordel, aceasta a fost descoperită la vârsta de 19 ani, în timp ce cânta la un colț de stradă.