Nicki Minaj nu trece prin cea mai bună perioadă a ei. Indirect, rapperița este afectată de acuzațiile care i se aduc din nou soțului ei, tocmai acum când credea că întreaga poveste a fost dată uitării. Kenneth este acuzat de viol, iar femeia care i-a fost victimă cu mulți ani în urmă a vorbit acum pentru prima dată despre întregul episod.

Kenneth Petty, iubitul lui Nicki Minaj nu a avut un trecut prea liniștit. Acesta a fost condamnat, printre altele, pentru tentativă de viol şi crimă. La vârsta de 16 ani, acesta a încercat să violeze o tânără, pe care a şi amenințat-o cu o armă albă, şi a fost pedepsit apoi cu patru ani de închisoare. În 2013 a fost eliberat condiționat după ce a petrecut şapte ani în închisoare pentru uciderea unui bărbat. Acum, una dintre victimele sale a dat totul din casă și a detaliat clipele de groază prin care a trecut din cauza lui Petty.

”Am simțit că toate acțiunile care s-au luat cu privire la această situație m-au dus într-o zonă nouă de frică, la vârsta mea. A fost greșit. Nu mai vreau să-mi fie frică, iar singura cale prin care pot să previn asta este să vorbesc. Ceea ce mi-au făcut mie și familiei mele nu a fost ok. Nu a fost corect și nu contează cât de mulți bani ai. Nu contează ce statut ai, nu poți intimida oamenii ca lucrurile să iasă bine pentru tine. Mi-ar plăcea ca fiicele mele să știe, pe măsură ce experimentează viața, că au propria lor voce și ar trebui să se folosească de ea. Și să nu lase pe nimeni să le reducă la tăcere”, a declarat Jennifer în cadrul show-ului ”The Real”.