A$AP Rocky nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. Iubitul Rihannei pare că nu are deloc parte de liniște, mai ales de când a intrat poliția pe fir. Mai exact, rapperul este parte a unui dosar privind evenimentele din noiembrie 2021 și este acuzat pentru posesie de arme. 

A$AP Rocky se pregătește să dea cu subsemnatul. Proaspătul tătic nu are cum să scape de trecut, iar evenimentele din 2021 încă îl mai urmăresc. Potrivit celor de la TMZ, în noiembrie 2021, rapperul ar fi împușcat o persoană cu arma pe care o avea în dotare. Tot din cauza acestui eveniment a fost săltat de pe aeroportul din Los Angeles, înainte ca Rihanna să nască.

George Gascón a fost cel care a făcut anunțul oficial al acuzării lui A$AP Rocky. Rapperul, pe numele lui real Rakim Mayer se confruntă cu două capete de acuzare. Și anume, posesia și folosirea de arme. „Descărcarea unui arme în public poate conduce la un sfârșit tragic. Nu doar pentru ținta vizită, ci și pentru persoane inocente, victime colaterale”, a spus Gascón, avocatul delegat.

A$AP Rocky se va prezenta în fața Curții mâine, 17 august. Nu este pentru prima dată când rapperul dă cu subsemnatul pentru faptele sale. În 2019, acesta a fost acuzat pentru un atac care a avut loc în Suedia. Martorii au susținut, la acea vreme, că victima rapperului a fost atacată cu o sticlă. Rocky a petrecut cinci săptămâni în spatele gratiilor, apoi a fost găsit vinovat.

A$AP Rocky, eliberat pe cauțiune

Rihanna s-a speriat când și-a văzut iubitul asaltat de către forțele de ordine. Din fericire, Rocky a stat puțin timp după gratii pentru că a avut varianta salvatoare. Prețul libertății lui nu a fost deloc unul ieftin. Mai exact, pentru ca A$AP să doarmă liniștit, la el acasă, a trebuit să plătească 500.000 de euro pentru eliberare pe cauțiune.

A$AP Rocky se întorcea din Barbados când s-a produs inevitabilul. O echipă de polițiști îl așteptau pe rapper pe aeroportul din Los Angeles, acolo unde urma să aterizeze. Imediat cum a intrat în terminal, Rocky a fost săltat de către oamenii legii. I-au fost puse cătușe și a fost îndreptată către el o armă, tocmai pentru a nu face vreun gest nesăbuit.

 

A$AP Rocky, acuzat pentru posesie de arme. Nu este pentru prima dată când artistul are de-a face cu poliția
Hepta