Bat clopote de nuntă pentru Alex Velea și Antonia. Artistul și-a luat inima în dinți și i-a adresat cea mai importantă întrebare artistei: ”Vrei să fii soția mea?” La cât de frumoasă este relația lor, era de așteptat ca răspunsul Antoniei să fie unul afirmativ

Antonia este cea mai fericită femeie. Artista are o familie superbă, iar iubitul ei, Alex Velea este mereu alături de ea și o susține. Cei doi se completează de minune și au declarat de multe ori că nu cred în necesitatea unui act pentru ca relația lor să fie una solidă. Anto și Velea au împreună doi băieți, iar Alex se înțelege de minune și este un tată excepțional și pentru Maya, fetița Antoniei din căsătoria anterioară.

Alex Velea nu vrea să mai piardă timpul, iar după mai bine de opt ani de relație, azi i-a adresat Antoniei marea întrebare: ”Vrei să fii soția mea?” Antonia a spus DA și vizibil emoționată s-a lăsat fotografiată de iubitul ei cu bijuteria prețioasă. Alex a fost cel care a postat poza pe Instagram alături de descrierea ”A zis “Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!” Imaginea a strâns într-un timp record mii de aprecieri și felicitări din partea prietenilor și a fanilor și are toate șansele să devină cea mai apreciată imagine de pe Instagramul de la noi.

Alex Velea nu are deloc gusturi rele și a ales o bijuterie specială, la fel ca iubita lui. Inelul cu diamante este deosebit, are nuanțe de galbem și sigur va deveni bijuteria preferată a Antoniei.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)