Tequila (Bianca Adam) este genul de fată care nu se dă în spate de la nicio provocare, oricât de nebună este ea. Aşa se face că, Bianca a trecut cu brio cele 100 de teste venite din partea fanilor: „Cele mai ciudate provocări au fost cele în care m-am îmbrăcat în cerşetoare şi am spălat parbrize la semafor şi cea în care mi-am luat setul de schiuri în centrul oraşului şi <m-am dat> pe asfalt”, povesteşte Tequila.

Şi telespectatorii ZU TV i-au propus Biancăi provocări de nerefuzat: „În topul lor se află <No arms making sandwich challenge>, în care colegul meu a făcut cel mai neplăcut sandwich pe care a trebuit să-l mănânc, dar cu ajutorul lui pentru că eu aveam mâinile legate la spate. Alta provocare dură a fost cea în care ne curentam cu un pix care provoacă şocuri electrice în timp ce cântam”, adaugă Tequila.

Dacă va exista vreo provocare la care Bianca nu se va încumeta rămâne de văzut la rubrica sa de pe ZUTV, „Adevăr şi Provocare”. Între timp, Tequila recunoaşte că „Dacă e să ştie cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos”.

Ăsta e No arms making sandwich challenge: