Anul 2021 se anunță unul foarte numeros în materie de bebeluși. În timp ce unele vedete și artiste de abia și-a anunțat sarcina, la polul opus se află proaspetele mămici care au făcut deja cunoștință cu bebelușii lor.

Chiara Ferragni este una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul online. Originară din Italia, Chiara a început totul într-o joacă, iar pasiunea ei pentru fashion a condus-o la construirea celui mai mare imperiu din industria modei și nu numai. Soția lui Fedez nu s-a rezumat doar la prezența în online, ci este și antreprenoare, are propriul business care îi generează sume uriașe.

Chiara și Fedez au împreună un băiețel, Leon, iar astăzi au primit în familie și cel de-al doilea membru, pe Vittoria. Proaspăta mămică a urcat imaginea pe Instagram, iar în 3 ore a primit aproape 3 milioane de aprecieri, dar și felicitări de la fani și de la cele mai cunoscute persoane din întreaga lume. Printre ei s-a numărat și Dua Lipa.

Chiara Ferragni și-a lansat propriul documentar în colaborare cu cei de la Amazon Prime, așa că dacă vrei să afli mai multe despre ea, poți arunca o privire acolo.