Nicole Scherzinger a dat uitării perioada de glorie alături de fetele de la Pussycat Dolls. Artista vrea să se bucure singură de toată lumina reflectoarelor, așa că s-a gândit că o colaborare cu un nume masculin ar pune-o și mai mult în evidență.

Nicole Scherzinger a fost mereu acuzată de colegele de trupă că este mult prea egoistă și că vrea tot succesul pentru ea. Ce-i drept, ea a fost mereu imagine trupei și totul se învârtea în jurul ei, iar asta se pare că a fost și unul dintre motivele despărțirii Pussycat Dolls. Fetele au încercat să se reunească, au lansat o piesă și cam atât.

Nicole Scherzinger făcea senzație cu Pussycat Dolls. Cât de bine arată sora artistei?

Acum, Nicole Scherzinger speră că a găsit rețeta succesului și că o colaborare cu un artist de multe miliarde de vizualizări o va duce în topuri. Nicole și Luis Fonsi au lansat ”She’s Bingo”, iar dacă printre cei care au văzut deja videoclipu se află și fani Pussycat Dolls, cu siguranță unele cadre le vor aduce aminte de piesa ”Jai ho”.

Videoclipul s-a lansat în premieră pe canalul de Youtube al unei celebre publicații internaționale, urmând ca în curând să fie urcat și pe canalele artiștilor.