Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble are gusturi bune atunci când vine vorba de repere, fie ele vestimentare sau muzicale. Unul dintre crush-urile artistei pe care toți fanii ei îl știu este Dua Lipa, dar se pare că Lidia a făcut un update listei.

Cu câteva luni în urmă, Lidia le-a spulberat speranțele urmăritorilor de pe Instagram cu un singur story. Artista le-a arătat tuturor cine este crush-ul ei, iar pentru mulți dintre fani nu a mai fost nicio surpriză. Cei care o urmăresc pe Lidia de ceva timp știu că artista este mare fană Dua Lipa și nu puține au fost momentele în care artista noastră s-a inspirat din stilul artistei de peste hotare.

Acum, Lidia a pus ochii pe o altă vedetă din afară, dar a menținut standardele la fel de ridicate. Cea care a cucerit-o pe Buble este Ursula Corbero, actrița care i-a dat viață personajului Tokyo în serialul ”La Casa de Papel”. Ursula este una dintre cele mai apreciate actrițe din distribuția serialul fenomen care se va întoarce anul acesta pe Netflix. Filmările la sezonul 5 s-au terminat deja, iar anunțul a fost făcut chiar de către actori pe Instagram. 

Fanii se așteptau ca serialul să fie deja disponibil pe Netflix în luna aprilie, dar producătorii au amânat data de lansare. Cel mai probabil, gașca profesorului se va întoarce la finalul anului acesta sau la începutul anului viitor. Amânarea vine ca urmare a pandemiei care a dat peste cap filmările și se pare că mai este mult de lucru până când serialul va fi disponibil.