Cel mai romantic artist în viață a spus adio rolului de iubit și a făcut pasul cel mare. Liviu Teodorescu a cerut-o de soție pe cea care îi este parteneră încă din liceu. 

Liviu Teodorescu și Iulia se iubesc încă din perioada în care suna clopoțelul. Cei doi sunt împreună din liceu și par mai uniți ca niciodată. De ziua Iuliei, Liviu s-a gândit să iasă din tiparul clasicelor cadouri și să o surprindă pe iubita lui. Artistul s-a asigurat că Iulia nu va uita acest "cadou", așa că a pus la cale planul foarte atent. 

Liviu a invitat familia la ziua Iuliei și nu a dat nicio secundă impresia că ar vrea să facă pasul cel mare. Când spunem romantism spunem Liviu Teodorescu și ne-am convins de asta încă o dată. Artistul și-a pus amprenta pe cererea în căsătorie și a compus o piesă special pentru acest moment. Cei prezenți nu au bănuit nicio clipă intențiile artistului, ci au crezut că asistă la audiția unei piese în premieră. 

Aproape de final, Liviu s-a pus în genunchi și a adresat Iuliei marea întrebare: "Vrei să fii soția mea?" Calm down, girls! Răspunsul a fost afirmativ. 

”Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie 🥰

Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă.
Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ❤️🙏🏼
”, a scris artistul pe Instagram.

Întreg filmulețul emoționant a fost postat pe Instagram, așa că urările din partea artiștilor și a fanilor nu au încetat să apară.