Lidia Buble a făcut câteva schimbări în ultima perioadă și se pare că este în cea mai bună formă a ei. Artista este foarte strictă atunci când vine vorba de disciplina alimentară și deja are reguli pentru urmăritorii ei.

Lidia s-a transformat enorm de-a lungul anilor, iar acum arată foarte bine. Artista este foarte disciplinată atunci când vine vorba de alimentele pe care le consumă, face sport regulat și încearcă să stea cât de departe poate de plăcerile ei nevinovate, dulciurile. Oricât de mult le-ar evita ea, Instagramul nu ține cu ea. Paginile și conturile pe care le urmărește artista postează numai rețete delicioase cu multe calorii, așa că Lidia nu a mai suportat și le-a transmis un mesaj: ”Nu mai postați prăjituri! Vă rog! Vă poruncesc! ATENȚIE! RISCAȚI UN MARE BLOCK! CÂT SĂ MAI ÎNDUR ȘI EU?” Evident, totul a avut o notă de ironie.

Ca-ntre fete! Pe cine a pus ochii Lidia Buble?

Recent, Lidia a trecut pragul medicului estetician. Chiar dacă mulți fani au criticat-o de-a lungul timpului pentru aspectul nasului, nu asta vrea Lidia să schimbe. Artista consideră că nasul o face să fie specială și chiar nu are de gând să intervină asupra ei. Din postările de pe Instagram, se pare că artista încă își mai alege dimensiunea potrivită pentru silicoane.