Lidia Buble a făcut câteva schimbări majore în viața ei. În ultima perioadă, artista radiază, este în cea mai bună formă și s-a mutat la casa ei. Ca să le arate tuturor cât de bine îi merge, artista s-a postat cu cel mai râvnit inel.

Lidia Buble nu se gândește acum la partea personală. Artista lasă lucrurile să își urmeze cursul firesc, în timp ce ea se axează pe partea profesională. Lidia le-a promis fanilor că anul acesta va lansa câteva piese care vor rupe topurile. Până atunci, artista s-a afișat pe Instagram cu o imagine care a închis gura răutăcioșilor.

După despărțirea de Răzvan, fanii au cuplat-o pe Lidia Buble cu mai mulți bărbați celebri din showbiz și s-a ajuns ca în presă să fie combinată chiar cu fratele ei. Pentru a le demonstra tuturor că atâta timp cât se simte bine cu ea, persoana ei este cea mai importantă, Lidia a postat pe Insta story o imagine cu inel cu piatră masivă, alături de care a postat mesajul ”Mi-am spus DA mie”.

Odată cu această imagine, artista speră ca zvonurile cu privire la viața ei sentimentală să nu mai continue, iar fanii să creadă informațiile care vin doar din partea ei.

Așa te vrem, Lidia!