A răsărit soarele și pe strada lui Adele. Artista a trecut prin schimbări fizice radicale, iar acum vrea să facă unele modificări și în plan sentimental.

Adele a divorțat de soțul ei, Simon, anul trecut în septembrie, iar de atunci, artista a fost într-o continuă schimbare. Adele a spus ”adio” mariajului și, odată cu aceasta și câtorva kilograme în plus. Acum este de nerecunoscut și este evident că a ajuns la cea mai bună versiune a ei. Chiar dacă a atras și multe critici legate de procesul rapid de slăbire, Adele nu le-a luat în considerare și a rămas optimistă, de multe ori chiar ea fiind cea care a glumit pe seama greutății.

În viața sentimentală a lui Adele au început să apară noutăți. Surse apropiate din anturajul ei susțin că ar avea o relație cu rapperul Skepta. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și se înțeleg foarte bine, mai ales că ambii au copii din căsnicii anterioare. 

Skepta, pe numele lui real Joseph Junior Adenuga este un rapper cu origini nigeriene și britanice care este prieten de mulți ani cu Adele, cei doi locuind în același cartier în Anglia, Tottenham.