Lady Gaga i-a cucerit pe toți cu rolul din ”A star is born”, așa că artista simte că acum nu este momentul să renunțe la actorie. Gaga își pregătește o revenire de senzație pe marile ecrane.

Gaga a convins toți regizorii că are talent la actorie după ce a apărut în ”A star is born” și ”American Horror Story”, iar proiectele nu au încetat să apară. Artista a confirmat prezența într-o dramă de familie, ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.”

Filmul este programat să apară pe 24 noiembrie 2021, iar Lady Gaga le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu toate schimbările care vor apărea. 

”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed ” recrează povestea care a avut loc în 1995 și este axată pe moartea fostului șef al casei de mode celebre, Maurizio Gucci. Gaga a primit rolul fostei soții, Patrizia Reggiani care a fost acuzată pentru că a angajat un hitman pentru a-l omorî pe Gucci, după ce a descoperit că bărbatul avea o aventură.

Criticii de film sunt de părere că Gaga are toate șansele să primească nominalizări la Oscar. De abia așteptăm se vedem cum se va descurca și de această dată Lady Gaga în ipostaza de actriță.

Gaga nu este singurul nume cunoscut din distribuție. Alături de artistă în filmul ”Gucci” vor apărea Robert De Niro, Adam Driver, Jared Leto și Al Pacino.