Pandemia a făcut-o pe Sia să își regăsească o pasiune pe care, aparent, o uitase. Artista avea de gând ca anul acesta să lanseze un proiect de suflet la care lucrează de mult timp, doar că planurile nu au decurs așa cum se aștepta.

Sia a făcut-o și pe asta! Artista a fost la un pas de a-și debutul glorios în lumea cinematografică cu un proiect de suflet. Sia a lucrat 15 ani la ”Music”, un film ce urma să fie lansat în 2021. Filmul are în centru o adolescentă cu abilități speciale, iar Sia promite că povestea va evolua într-un mod interesant. Artista nu este la prima tangență cu lumea cinematografică. Sia s-a implicat și în regia videoclipului ”Chandelier” și putem spune că i-a ieșit de minune, având în vedere că videoclipul 2,3 miliarde de vizualizări pe Youtube.

Acum, pe ultima sută de metri, se pare că planurile artistei nu decurg deloc așa cum se aștepta. În online circulă o petiție care a fost semnată deja de 90.000 de oameni și care cer interzicerea acestui film. Motivul? Se pare că ”Music” ”contribuie la stereotipurile negative cu privire la persoanele ce suferă de autism", arată petiția.

”Music” o are în centrul atenției pe Maddie care interpretează rolul unei adolescente cu autism. Filmul a avut deja debutul în câteva cinematografe şi a primit și două nominalizări la Golden Globes.