Cardi B și Offset sunt genul de cuplu care se răsfață cu tot felul de cadouri luxoase. Și nu doar că își fac daruri de milioane de dolari reciproc, dar și pe fetița lor, Kulture, o răsfață cu daruri de lux, de când s-a născut. Acum, Cardi B și-a sărbătorit ziua de naștere, iar soțul ei a surprins-o cu o nouă casă de vacanță. 

În timp ce unele vedete primesc poșete, bijuterii, vacanțe sau mașini de ziua lor, Cardi B se poate lăuda că e la next level. Artista a împlinit pe 11 octombrie 29 de ani, iar Offset i-a cumpărat o casă pe malul oceanului. Reședința are șase dormitoare, iar Cardi plănuiește să înceapă să investească în afaceri cu imobiliare. ”Vreau să investesc în proprietăți în Caraibe pe care să le închiriez pe perioade scurte de timp, pentru că oamenii merg acolo în vacanțe tot anul. Dar nu am fost foarte hotărâtă și am decis să investesc în alte afaceri. Ei bine, am greșit”, a spus Cardi B, într-un IGTV în care face turul noii ei case de vacanță. 

Casa are vedere la ocean și o piscină tip infinity pool și poate fi închiriată de grupuri mai mari de persoane. Artista a mai scris în dreptul filmulețului postat pe Instagram că se bucură că soțul ei este atent la dorințele ei și că o ascultă atunci când îi spune despre planurile ei. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și tocmai au devenit părinți pentru a doua oară, în urmă cu o lună. Cardi și Offset au împreună o fetiță, pe Kulture, care are trei ani, și un băiețel al cărui nume nu l-au dezvăluit încă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)