Care este avantajul Alinei Eremia? Faptul că orice ar purta și oricum  s-ar machia, rezultatul final este wow. Dacă până acum artista și-a obișnuit fanii cu apariții cuminți, de data asta, Alina a mers pe premisa never is enough.

Atunci când vine vorba de self confidence, Alina Eremia stă foarte bine la acest capitol. Artista și-a schimbat look-ul, a adăugat un touch de brunet celebrului blond, iar acum se află pe platourile de filmare. Alina a decis că este timpul să se afișeze cu un look puțin mai îndrăzneș, așa că s-a inspirat de la colegele de peste Ocean, a adăugat câteva bijuterii bling-bling, iar piesa de rezistență a fost manichiura. Artista a optat pentru unghii à la Cardi B, iar rezultatul este wow.

Frumoasa artista își petrece timpul liber cu noul membru al familiei, cățelușul King, dar și exersându-și veleitățile de pictoriță. Alina creează tablouri minunate și nu este pentru prima dată când le arată fanilor de pe Instagram operele sale. Acum 2 ani, Alina a pictat un peisaj superb pentru una dintre prietenele sale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)