Anul trecut nu a fost cea mai bună perioadă pentru cei din Golden Boy Society. Alex Velea, Mario Fresh și Lino Golden au pus punct relației de amiciție care îi unea și au decis să o ia pe căi separate.

Atunci când direcțiile muzicale nu se mai potrivesc, soluția cea mai bună este separarea. Așa au gândit și cei din Golden Boy Society anul trecut când a avut loc scandalul dintre ei. Alex Velea și foștii lui ”copii de aur”, Mario Fresh și Lino Golden au dus un război al replicilor în online care se pare că s-a stins la fel de repede precum s-a aprins.

Velea a fost cel care a dorit să aibă primul cuvânt în online, așa că a postat un vlog în care a explicat care au fost adevăratele motive ale separării, dar a și rupt contractele lui Mario Fresh și Lino Golden în fața camerelor de filmat.

Acum, la mai bine de 5 luni de la separare, Mario Fresh a fost întrebat de fani dacă mai există vreo șansă să se împace cu cei de la Golden Boy Society. Mario a recunoscut mereu că Alex Velea va ocupa un loc special în inima lui și că nu va uita niciodată cât de mult l-a ajutat în carieră. Chiar dacă are un tatuaj cu cifra 13, ziua de naștere a lui Alex Velea, Mario Fresh a recunoscut că exclude orice șansă de a se împăca cu foștii colegi de studio.