Hannah Montana, serialul fenomen care a făcut-o celebră pe Miley Cyrus a împlinit 10 ani de când a spus ”stop” filmărilor. Știm că printre voi se află mulți nostalgici, așa că topul următor cu siguranță va fi pe placul vostru.

Chiar dacă în trecut a afirmat de nenumărate ori că a avut o copilărie marcată de serialul ”Hannah Montana”, Miley a revenit la gânduri mai bune. Fosta membră Disney a anunțat că are de gând să o readucă la viață pe Hannah Montan. Acum ceva timp, chiar și Billy Ray Cyrus i-a anunțat pe fanii serialului că vor avea parte de un prequel. ”Se tot vorbește de un prequel, iar eu, sincer să fiu, aș accepta într-o clipă să filmez. Ar însemna să port din nou celebra mea perucă.Cred că va fi o întreagă poveste despre cum Miley a devenit Hannah Montana”, a declarat Billy.

Invitată în emisiunea lui Roman Kemp de la Capital FM, Miley Cyrus a dat totul din casă. ”Știți momentul acela când ceva, de exemplu, un tricou vechi are nevoie ca timpul să treacă peste el pentru a putea fi bun din nou? Există o vreme în care este rău pentru că este vechi, dar și o vreme în care este atât de vechi încât este bun. Hannah este precum vinul”, a glumit Miley.

Timpul a trecut destul de repede, iar actorii s-au schimbat foarte mult, s-au maturizat și unii dintre ei nu mai seamănă deloc cu acei copii la care ne uitam la TV acum câțiva ani. 

Ți-i mai amintești?

Miley Cyrus

Emily Osment 

Mitchel Musso

Jason Earles

Billy Ray Cyrus 

Noah Cyrus

Cody Linley

Shanica Knowles

Anna Maria Perez de Tagle

Moises Arias