Dua Lipa a creat un val de reacții cu o imagine pe care a postat-o săptămâna trecută. Fanii artistei au crezut că ea și Anwar Hadid vor deveni părinți anul acesta, așa că Dua a simțit nevoia să îi lămurească pe toți care este adevărul din spatele imaginii.

Cu sau fără voia ei, Dua Lipa a intrat în gura lupului. Artista a postat o imagine din vacanța din Mexic, iar fanii nu au observat peisajele minunate, ci burtica artistei. Imediat a început pe Twitter o întreagă nebunie în care urmăritorii artistei își dădeau cu părerea despre presupusa sarcină. Luată prin surprindere de valul de reacții din online, Dua a simțit nevoia să spună adevărul.

Dua a fost invitată la Jimmy Kimmel în emisiune, iar asta a fost ocazia perfectă pentru a lămuri situația. ”Am pus câteva emoji-uri la întâmplare. Am găsit un biberon, un înger și ceva strălucitor, dar au fost puse fără niciun mesaj ascuns. Nu știam ce se va întâmpla. Apoi, am citit comentariile, m-am uitat la imagine și mi-am spus <<clar nu sunt însărcinată>>. Am văzut zeci de mii de story-uri în care fanii anunțau că eu sunt însărcinată. În acel moment mi-am dat seama că alea nu au fost cele mai inspirate emoji-uri.”, a spus Dua.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)