Demi Lovato este total lipsită de inhibiții. După ce și-a asumat că nu se identifică nici cu genul feminin, nici cu cel masculin, Demi a bifat o premieră pentru ea. Fosta membră Disney a filmat primele ei scene pentru adulți și a povestit întreaga experiență pe Instagram.

Demi Lovato a lăsat demult în urmă lumea Disney, iar acum încearcă ceva nou pentru ea. Artista este burlăciță de mai bine de jumătate de an, iar asta o ajută să exploreze domenii noi. Demi a postat pe Instagram o imagine provocatoare, iar cei care au avut răbdare să citească descrierea au aflat că idolul lor a filmat primele scene cu conținut explicit.

”Am filmat o scenă de sex azi. Prima de genul ăsta! Am fost un pic anxioasă la început, dar echipă a fost profesionistă și m-a ajutat să trec peste. Sunt foarte mândră de mine că am reușit să filmez asta și să mă simt bine cu propriul meu corp. Rareori sunt de acord să îmi arăt brațele pe internet, dar uite că am făcut-o. Nu mă simt mereu bine în propria mea piele, dar și când o fac, mă simt suficient de sexy astfel încât să postez imaginile. Pentru mine este important să sărbătoresc micile victorii!” a scris Demi.

La sfârșitul lunii mai, Demi și-a asumat faptul că este non-binară și a postat un mesaj pentru toți fanii ei de pe Twitter. ”Astăzi este o zi în care sunt fericită să îmi împărtășesc mai mult din viața mea cu voi toți. Sunt mândră să vă spun că mă indentific drept non-binară și îmi voi schimba oficial pronumele la ei/ele pentru viitor. Fac asta pentru voi toți cei care nu ați putut împărtăși cine sunteți cu adevărat persoanelor iubite”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)