Nimeni nu este de neînlocuit. Nici măcar Miley Cyrus. Fostul iubit al artistei, Cody Simpons i-a găsit deja o înlocuitoare. Oare Miley știe?

Miley Cyrus nu este cea mai stabilă persoană atunci când vine vorba de parteneri. Cea mai lungă relație a artistei a fost cu Liam Hemsworth. Cei doi nu au stat prea mult timp căsătoriți și au divorțat, Miley găsindu-și alinarea în brațele Kaitlynn Carter.

După ce i-a spus ”adio!” și lui Kaitlynn, Miley s-a afișat alături de artistul australian Cody Simpson. Cei doi păreau #couplegoals și erau de nedespărțit. Miley a dat vestea despărțirii prin intermediul piesei ”Midnight sky”, declarând că atât ea cât și Cody lucrează în mod individual la proiecte și că fanii nu trebuie să fie îngrijorați dacă îi mai văd împreună deoarece au în spate o prietenie de 10 ani.

Acum, la 4 luni de când și-au spus adio, Miley este tot singură, dar Cody Simpson pare că a fost lovit de săgeata lui Cupidon. Artistul australian are o relație cu modelul Marloes Stevens. Cea care a făcut relația publică a fost chiar mama lui Cody, Angie care a postat pe Instagram mai multe imagini de la masa de Crăciun.