Pe cât de mică, pe atât de pretențioasă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ariana Grande este greu de convins, dar se pare că iubitul ei, Dalton Gomez a reușit. Agentul imobiliar a scos din buzunar o avere pentru inelul de logodnă.

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au oficializat relația la final de an. Artista și agentul imobiliar formează un cuplu de la începutului anului, iar lucrurile au mers atât de bine între cei doi, încât Dalton a decis să nu piardă timpul și să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii. Ariana a spus da și le-a dat și fanilot vestea cea mare printr-o serie de imagine postate pe Instagram.

Inelul Arianei nu este deloc unul obișnuit, ci este format dintr-un diamant și o perlă. Conform unui specialist, bijuteria a costat 750.000$. ”Estimez că diamantul inelului are 8 karate, iar din pozele de pe Instagram, unde avem o reprezentare clară a acestuia, reiese că este un diamant de calitate. Astfel de inele valoarează peste 750.000$”, a declarat pentru Insider Ajay Anand, managerul Rare Carat.