Kanye West face ce face și ajunge, din nou, în atenția fanilor. De data asta, rapperul nu s-a mai putut controla și s-a luat la bătaie cu un fan. Așa cum era de așteptat, evenimentul nu a avut un final fericit, iar Kanye s-a ales cu o anchetă pe numele lui.

Toată lumea știe că rapperul stă prost cu nervii și că nu se gândește de două ori înainte de a acționa. Kanye West, căci despre el este vorba, s-a luat la bătaie cu un fan în weekend. Artistul nu a mai ținut cont de nimic și a împărțit câțiva pumni în stânga și în drepta. Întregul episod a filmat de un fan, iar momentul a devenit viral pe internet. Toată nebunia s-a petrecut în fața celebrului club Soho Warehouse. Pentru întreaga lui ieșire necontrolată, acum, Kanye riscă pâna la șase luni după gratii. 

Speaking of good things, Kanye s-a reinventat de-a lungul timpul și a reușit să fie mereu în trend, iar fanii lui au apreciat de fiecare dată autenticitatea acestuia. Acum, când a devenit un trend ca artiștii să își prezinte viața prin intermediul documentarelor, Kanye nu face nici el excepție. Fostul soț al lui Kim Kardashian va avea propriul documentar pe Netflix, intitulat ”Jeen-Yuhs”.