The Weeknd a fost responsabil cu show-ul din pauza Super Bowl și, în timp ce milioane de oameni au urmărit cu sufletul la gură și au apreciat prestația lui, există cineva nemulțumit: Maluma. Pretty boy a ținut să își exprime frustrarea pe Twitter și i-a împărțit în două tabere pe fanii lui. 

Momentul lui The Weeknd de la cel mai așteptat eveniment al anului nu a fost apreciat chiar de toată lumea. Artistul canadian a investit 7 milioane de dolari pentru ca show-ul să iasă ca la carte, dar a existat cineva care nu a apreciat în totalitate spectacolul. Și cum criticile vin de unde te aștepți mai puțin, Maluma a fost cel mai dezamăgit de prestația colegului lui. Motivul? Faptul că The Weeknd nu a inclus în show remixul ”Hawai”, pentru care cei doi au colaborat în luna noiembrie. 

”Foarte tare totul, dar... a lipsit #HawaiRemix”, a scris Maluma într-o postare pe Twitter, alături de un emoji trist.

Piesa pentru care cei doi și-au unit forțele a adunat peste 100 de milioane de ascultări pe YouTube și a cucerit topurile internaționale la sfârșitul anului 2020. The Weeknd nu a considerat că merită să o includă în recital, iar asta nu prea i-a picat bine lui Maluma. Poți vedea AICI recitalul lui The Weeknd din pauza show-ului, în caz că l-ai ratat.