Lil Nas X, cel care a compus hit-ul ”Old Town Road” a participat la Country Music Awards și a plecat acasă acasă cu un premiu. Deși anunțase acum ceva timp că se retrage din muzică, artistul a semnat prezența la eveniment.

Lil Nas X este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din prezent - a reușit să aibă succes la nivel mondial, iar asta pentru că piesa „Old Town Road” a devenit un adevărat fenomen viral. Aflat în culmea popularității și după ce a recunoscut că este gay, Lil Nas a avut o perioadă în care a decis că cel mai bine pentru el este să se retragă din industria muzicii.

Prezent la Country Music Awards și câștigând un premiu, artistul a profitat de ocazie pentru a face marele anunț. ”Îmi cer mii de scuze celor care v-ați cumpărat bilete la festivalurile la care am anunțat că voi cânta. Nu voi mai fi prezent. Este timpul pentru o pauză, nu știu cât de lungă, dar va iubesc și ma voi revanșa cumva!”

Lil Nas X a compus ”Old Town Road” pe baza unei partituri ritmate, cumpărate cu 30 de dolari de la un muzician care locuieşte în Olanda. „Sora mea mi-a spus că nu mai aveam prea mult timp la dispoziție înainte de a trebui să părăsesc locuința”, a dezvăluit rapperul într-un mesaj publicat pe Instagram. „Eram atât de bulversat, încât m-am servit de acel sentiment ca o motivație pentru a compune acel single”.