Liviu Teodorescu este de departe cel mai mare romantic în viață. Artistul are o relație superbă cu Iulia încă din adolescență și cei doi sunt dovada perfectă că dragostea adevărată există.

Liviu Teodorescu și Iulia se iubesc încă din perioada în care suna clopoțelul. Cei doi sunt împreună din liceu și par mai uniți ca niciodată. De ziua Iuliei, Liviu s-a gândit să iasă din tiparul clasicelor cadouri și să o surprindă pe iubita lui. Artistul s-a asigurat că Iulia nu va uita acest "cadou", așa că a pus la cale planul foarte atent. 

Când spunem romantism spunem Liviu Teodorescu și ne-am convins de asta. Artistul și-a pus amprenta pe cererea în căsătorie și a compus o piesă special pentru acest moment. ”Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul.”, a scris artistul pe Instagram în ziua cea mare.

Liviu a dechis albumul de amintiri și a postat pe Instagram o imagine cu el și Iulia de acum 9 ani, de pe vremea când cei doi porumbei bifau un an de relație. Chiar dacă timpul a trecut, este clar că sentimentele sunt la fel de puternice între cei doi și cu siguranță povestea lor merită fraza ”and they lived happily ever after.”