Gigi Hadid adoră să își țină fanii în suspans. Fetița ei și a lui Zayn Malik probabil că este cel unul dintre cei mai așteptați bebeluși de către cei din online și nu numai. Well, se pare că nu îl vom vedea prea curând, chiar dacă au trecut 7 luni de când a venit pe lume.

Gigi Hadid este foarte discretă cu micuța ei. Au trecut 7 luni de când micuța Khai a venit pe lume, iar modelul nu i-a arătat până acum deloc chipul și, se pare că nu are de gând să renunțe foarte curând la acest mister. Chiar și așa, Gigi face progrese destul de mari în ceea ce privește postarea micuței în social media. De la un cadru cu spatele, acum s-a ajuns acum la un simplu instantaneu în care se poate vedea întreg corpul micuței, mai puțin fața, iar asta nu a făcut decât să crească suspansul în rândul fanilor. 

And they lived happily ever after. Gigi Hadid și Zayn Malik s-au căsătorit în secret? Asta i-a dat de gol!

Gigi are reguli destul de stricte în ceea ce privește fotografierea micuței, dar se pare că mama ei, Yolanda Hadid a fost prima care le-a încălcat. Anul trecut, proaspăta bunică nu s-a putut abține să nu urce pe contul ei o imagine cu fetița lui Gigi.

Gigi, vrem mai mult de la tine!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)