Chiar dacă ar putea să atragă critici, celebritățile nu evită să își dezvăluie cele mai ascunse secrete. Cinci dintre vedete au recunoscut fără niciun fel de problemă că sunt atrase și de persoane care au același sex cu ele.

FOTO: Ei sunt tipii din showbizz-ul românesc dependenți de SELFIE

Unele nume s-ar putea să te surprindă, altele poate nu, toți însă au recunoscut fără nici cea mai mică reținere că sunt bisexuali.

1. Megan Fox - A recunoscut că îi plac şi femeile într-un interviu acordat în 2011 revistei Esquire: "Cred că oamenii se nasc bisexuali şi aleg să fie hetero datorită presiunii societății. Nu am nicio îndoială că sunt bisexuală. Chiar şi aşa, sunt ipocrită pentru că nu aş ieşi niciodată cu o fată care e bisexuală pentru că asta înseamnă că s-a culcat cu bărbați, iar bărbații sunt murdari".

2. Angelina Jolie - A recunoscut de multă vreme că îi plac şi femeile şi a avut şi câteva relații de agest gen. Printre altele, Angelina a ieşit o perioadă cu fotomodelul şi actrița Jenny Shimizu. "Am iubit femei şi m-am culcat cu ele. Cred că dacă iubeşti şi vrei să faci o femeie să se simtă bine te simți mai femeie.", a declarat Angelina la un moment dat.

3. Lady Gaga -  A recunoscut că îi plac şi femeile în 2010, într-un interviu pe care i l-a dat Barbarei Walters.

4. Fergie - E mamă, dar a recunoscut în 2009 că este bisexuală, după ce zvonurile se intensificau.

5. Drew Barrymore - A recunoscut în 2003 că "Iubesc corpul unei femei. Cred că două femei împreună sunt frumoase, la fel cum sunt şi un bărbat şi o femeie"