Dakota Johnson este prezentă de mult timp în industria cinematografică, dar publicul a cunoscut-o odată cu rolul din „Fifty Shades of Grey”. Acum, după ani buni de la încheierea filmărilor, Dakota a vorbit despre relația dintre ea și Jamie Dornan, dar și cât de greu i-a fost să filmeze scenele interzise.

În 2015, „Fifty Shades of Grey” a fost filmul despre care vorbea toată lumea. Dakota și Jamie au reușit să transmită multă emoție dincolo de micul ecran și multă lumea credea că cei doi formează un cuplu. Apoi, după o scurtă perioadă, au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi nu se suportă deloc și că scenele fierbinți au fost filmate de către dublurile lor. Pentru a lămuri toate aceste speculații, dar și pentru a da câteva detalii din casă, Dakota a preluat cuvântul acum, la mai bine de patru ani de la încheierea filmărilor.

„Sunt o persoană sexuală, iar atunci când sunt interesată de ceva, vreau să știu mai multe despre acel lucru. De asta am făcut acele filme în care am apărut goală. James avea foarte mult control creativ, toată ziua, în fiecare zi și pur și simplu cerea ca anumite lucruri să se întâmple. Erau părți din carte care pur și simplu nu mergeau în film, cum ar fi monoloagele interioare. Nu mergea să le spui cu voce tare, a fost o luptă, mereu”, a spus Dakota pentru Vanity Fair.