5GANG a revenit după o lungă perioadă în care fanii cereau non-stop piesă nouă. ”Porsche” este deja urcată pe toate platformele de streaming, iar videoclipul a ridicat o mulțime de semne de întrebare în rândul fanilor.

Așteptarea a luat sfârșit! Cea mai recentă piesă 5GANG, ”Porsche” s-a lansat, iar secțiunea de comentarii de Youtube a luat foc. Fanii lui Selly au avut o mulțime de întrebări legate de absența lui Pain și a Dianei. Vloggerul nu a oferit niciun răspuns acum și i-a lăsat pe urmăritori să fiarbă un suc propriu. 5GANG a colaborat cu Dorian Popa și având în vedere cifrele pe care acesta le generează pe Youtube, ai zice că asta este rețeta succesului. Câțiva dintre internauți au spulberat speranțele lui Selly de a ajunge cu piesa în trending, mai ales că mâine alte două personaje familiale trendingului vor lansa piesă.

”Sunt un pic îngrijorat de Pain că are probleme de sănătate și s-a mutat înapoi la Arad. Nu pot să fac următoarea piesă 5GANG fără Pain. E clar că lucrurile nu vor dura la nesfârșit și nu se minte nimeni. Nu cred că noi o să ne certăm, dar în momentul în care vom simți că nu vor mai funcționa lucrurile, nu vom mai continua. Eu i-aș mai da un an. Aș vrea să ne retragem în glorie cam peste un an de zile. Desigur, dacă oamenii vor iubi în continuare la maxim proiectul, cu siguranță o să-l menținem.”, declara Selly acum ceva timp într-un podcast.

Și totuși, unde sunt Pain și Diana?