Pentru 21 celebrități viața a avut un punct din care a căpătat un alt sens. Aproape că au murit, dar au scăpat incredibil. "Campioană" pare să fie Sharon Stone. Actrița aproape că a "trecut" pe lumea cealaltă de două ori.

Cel mai recent caz este cel al Andreei Bălan. Inima artistei s-a oprit pentru 1 minut, în timpul operației de cezariană, în timp ce o aducea pe lume pe micuța Clara Maria, a doua ei fetiță.

FOTO | 17 cântăreți români care seamănă perfect cu mamele lor

Gerard Butler - În 2011 s-a înecat, în timp ce filma "Chasing Mavericks".

Charlize Theron - Şi-a rupt gâtul în timp ce filma "Aeon Flux". A fost internată, iar filmările au fost amânate pentru opt săptămâni.

Sharon Stone - Aproape a murit de două ori! În 1990 a fost implicată într-un accident grav de maşină pe o autostradă. În 2001 aproape a murit din cauza unei afecțiuni la creier.

George Clooney - Şi-a rupt spatele şi aproape a murit în timp ce filma "Syriana".

Kanye West - Aproape a murit într-un accident de maşină în 2002. Mai târziu a scris piesa "Through the Wire", despre accident.

Anne Hathaway - În 2014 a fost prinsă de un curent puternic în Oceanul Pacific, în Hawaii. A fost salvată de un surfer.

Ryan Reynolds - Aproape a murit la 17 ani, după ce nu i s-a deschis paraşuta în timpul unei sărituri.

Drew Barrymore - Aproape a murit în 2001, în timp ce casa în care locuia cu Tom Green a luat foc. Au fost treziți de câiniele lor în mijlocul nopții şi au scăpat cu viață.

Johnny Depp - Aproape a murit în 2011, în timp ce zbura cu un avion de mici dimensiuni, alături de regizorul Bruce Robinson. Au căzut în gol după ce motoarele s-au oprit brusc. Au scăpat cu viață după ce motoarele şi-au revenit ca prin minune.

Jackie Chan - În timp ce filma "Armour Of God", a sărit într-un copac, dar a ratat săritura, s-a lovit puternic de pământ şi şi-a spart capul. Acum are o proteză de plastic în cap.

Ozzy Osbourne - A avut un accident teribil de ATV în 2003. Şi-a rupt clavicula, şi-a fracturat mai multe coaste şi s-a lovit puternic la coloana vertebrală.

50 Cent - Aproape a murit în anul 2000, după ce a fost împuşcat de nouă ori de la o distanță foarte mică!

Orlando Bloom - Aproape a murit la 21 de ani, după ce a căzut de la etajul trei.

Eminem - Aproape a murit în anul 2005, din cauza unei supradoze de metadonă.

Hugh Hefner - Aproape a murit după ce a înghițit o jucărie sexuală.

Jason Statham - Aproape a murit în timpul filmărilor pentru pelicula "Expendables 3". Camionul pe care îl conducea a pierdut frânele şi a intrat direct în ocean. Actorul a reuşit să iasă incredibil din vehicul.

Martin Lawrence - În anul 1999 a suferit un atac de cord în timp ce alerga. Actorul purta mai multe haine pentru a pierde în greutate pentru un rol. I-a crescut brusc temperatura şi a ajuns în comă la spital.

Sylvester Stallone -  Aproape a murit după ce şi-a rupt gâtul în timpul unei cascadorii pentru "The Expendables". Acum are o proteză de metal în gât.

Mira - Aproape a murit în 2017, după ce un TIR s-a răsturnat peste mașina în care s-a afla. Accidentul s-a petrecut pe Valea Oltului, iar artista se întorcea de la un concert, alături de băieții de la DJ Project.

Ed Sheeran - Aproape că a murit în 2018, după ce a suferit un accident în trafic. O mașină a dat peste el în timp ce se plimba cu bicicleta. Artistul a fost nevoit să-și anuleze turneul pe care-l avea programat în Asia.

Andreea Bălan - Aproape a murit în timpul nașterii celui de-al doilea copil, o fetiță, pe nume Clara Maria.Inima artistei s-a oprit pentru 1 minut, în timpul operației de cezariană.