Seria de filme „Harry Potter” are milioane de fani în întreaga lume. Chiar dacă finalul a avut loc acum mulți ani, iubitorii de filme speră că îi vor aștepta multe surprize din parte producătorilor și a actorilor. Știți cum se spune: „dacă îți dorești suficient de mult, o să se îndeplinească”.

Anul acesta, Emma Watson, Rupert Grint și Daniel Radcliffe aniversează douăzeci de ani de la lansarea filmului care i-a făcut celebri în toată lumea. Personajele cărora le-au dat viață, Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley debutau pentru prima dată pe marile ecrane în noiembrie 2001. Două decenii mai târziu, actorii au pregătit o nouă surpriză pentru fani. Atât ei, cât și colegii lor de platou Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton şi Tom Felton se pregătesc să revină cu un proiect special.

„Return to Hogwarts” se va lansa pe 1 ianuarie 2022 și va lansa fanilor invitația de a porni „într-o călătorie magică la persoana întâi în una dintre cele mai îndrăgite francize de film din toate timpurile”, arată comunicatul celor de la HBO Max.

„Unul dintre aspectele mele preferate, pe care nu mi l-aş fi putut imagina vreodată pentru filmele Harry Potter, dar care mi-a fost povestit de mai mulți prieteni, este că acestea sunt fantastice atunci când oamenii sunt mahmuri şi au o părere proastă despre ei înşişi.

Se uită la câteva filme şi le oferă un sentiment de căldură şi confort. Mi se pare atât de frumos. Acesta este efectul din lumea reală pe care îl poate avea un film în viața unei persoane. Cred că e grozav.”, a declarat actorul Daniel Radcliffe.