Yeee! Kanye West a revenit la sentimente mai bune pentru social media și, după doi ani de absență din lumea Instagramului, rapperul a apăsat butonul de reactivate account. În doar câteva ore, a reușit să adune aproximativ 6 milioane de urmăritori, dar a întors favoarea unei singure persoane.

Kanye West este conectat din nou cu fanii de pe Instagram. Rapperul și-a reactivat contul de Instagram, iar postările de până acum sunt legate de proiectele muzicale și de albumul pe care urmează să îl lanseze. Fanii lui Kanye nu au putut să nu observe faptul că acesta este foarte selectiv atunci când vine vorba de persoanele pe care le urmărește pe Instagram. Până acum, singura persoană care a meritat un follow back din partea lui Kanye este Kim Kardashian, fosta lui soție. Chiatr dacă cei doi sunt în plin proces de divorț, se înțeleg foarte bine, ba chiar au mers împreună cu cei mici într-un family trip.

Cale de împăcare între cei doi nu mai există, mai ales că rapperul este văzut de câteva săptămâni bune în compania celebrului model Irina Shayk. Cei doi au încercat mult timp să se ascundă de blițurile paparazzilor, dar surse apropiate susțin că relația lor avansează cu pași repezi și se înțeleg mai bine ca niciodată. La cât de secretos îl știm pe Kanye, nu ne așteptăm să vedem poze cu iubita lui pe Instagram, dar ne mulțumim și cu faptul că a reintrat în rând cu lumea bună!

Welcome back, Ye!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)