Lady Gaga a șocat pe toată lumea în 2010, când a apărut pe covorul roșu purtând o rochie făcută din carne. Se întâmpla la unul dintre cele mai importante evenimente din industria muzicală: Video Music Awards. Dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu ținuta extravagantă, ei bine ea există în continuare, în ciuda faptului că au trecut zeci ani de atunci.

Celebra rochie purtată de Lady Gaga încă există și poate fi admirată în Las Vegas, la Gaga Haus, o expoziție dedicată cântăreței. Rochia nu mai este din carne macră, ci din carne uscată, tratată termic și colorată astfel încât să arate precum carnea crudă.

”Imediat după VMAs, muzeul a contactat-o pe Lady Gaga în privinţa rochiei din carne şi a viitorului acesteia. Echipa ei a fost de acord să ne-o trimită nouă, dar, la acea vreme, era încă o bucată de carne macră. Atunci a trebuit să venim cu o idee ingenioasă de a întreţine rochia pe termen lung”, a declarat Juan Francisco.

@scarlett_helen The dress Lady Gaga wore at the 2010 MTV VMAs music awards was made entirely of iconic fresh beef It is on display at the museum to this day #cher #ladygaga #meat #dress #mtvvmas #iconic #fashion #banhpia_team ♬ Bad Romance – Lady Gaga