E clar: muzica nu e pentru oricine. Actorii și modelele care au încercat să facă saltul de la carierele lor la muzică s-au convins că nu e ușor să faci muzică și să ai și succes. Avem 11 exemple de vedete care au crezut că toate muștele fac miere și au zis să încerce. Din păcate pentru ele, au avut numai eșecuri.

CINCI cântăreți care și-au prevăzut moartea în versurile lor

Scarlett Johansson a lansat albumul ”Anywhere I Lay My Head” în mai, 2008. Materialul nu a fost deloc primit bine și s-au vândut doar 5700 de exemplare în prima săptămână.

Bruce Willis a lansat albumul ”The Return of Bruno” în ianuarie, 1987. În S.U.A. nu a avut prea mare succes, dar în Marea Britanie a fost destul de bine primit.

Kim Kardashian înregistra, în 2011, piesa ”Jam” pentru un scop caritabil. A anunțat că vrea să înregistreze un album, dar cum piesa a fost un eșec, a renunțat. 

Jennifer Love Hewitt se aștepta ca albumul ”Lets Go Bang” , lansat în 1995 să fie un succes. În ultima clipă cel care se ocupa de promovare a renunțat, așa că materialul nu a fost deloc promovat.

Albumul ”Songs From The Crystal Cave”, pe care Steven Seagal l-a lansat în 2004 a fost o combinație de muzică rock, contry și raggae. Criticii l-au considerat un eșec uriaș.

”Shaq Diesel”, încercarea lui Shaquille O’Neal de a face muzică a apărut în 1993. Albumul s-a vândut destul de bine printre iubitorii baschetului, dar calitățile de rapper ale lui Shaq erau îndoielnice.

Eddie Murphy a scos single-ul ”Party All The Time” în 1985. Melodia a ajuns pe a doua poziție în topul Billboard în prima săptămână, după care nimeni n-a mai auzit de ea.

Paris Hilton a debutat în lumea muzicală cu ”Turn It Up”, în 2006. Melodia n-a avut prea mare succes decât printre iubitorii de muzică dance, dar Paris nu s-a lăsat descurajată și a continuat să cânte.

Modelul american Tyra Banks a lansat prima și ultima ei melodie, ”Shake Ya Body” în 2004. Chiar Tyra a recunoscut că lucrurile nu au ieșit cum și-ar fi dorit și că melodia a fost un eșec.

Naomi Campbell a lăsat podiumul pentru o scenă adevărată în 1994, când a lansat albumul ”Babywoman”. Materialul discografic ”a prins” doar la publicul din Japonia și nu a avut deloc succes în S.U.A. și Marea Britanie.

Lindsay Lohan a debutat în muzică la sfârșitul anului 2004, cu albumul ”Speak”. Materialul a avut ceva succes, însă nu datorită calităților muzicale ale lui Lindsay, ci mai degrabă carierei actoricești care a propulsat-o.