Justin Bieber a mai bifat o cifră rotundă în carieră, odată cu lansarea celei mai noi piese. Nu este vorba despre vizualizări sau ascultări, ci despre prezența în cel mai important top muzical din lume. 

Atunci când vine vorba despre muzică, Billboard Hot 100 este topul în care toți artiștii consacrați râvnesc să ajungă. Unii reușesc și se mențin acolo săptămâni bune, iar alții chiar se laudă cu recorduri demne de invidiat. Din a doua categorite face parte și Justin Bieber, care tocmai a ”împlinit” 100 de melodii care s-au regăsit în topul Hot 100, de-a lungul timpului. Colaborarea recentă cu The Kid Laroi se pare că i-a purtat noroc, iar melodia ”Stay” a debutat pe poziția a treia în clasament. Mulți au fost de părere că avea șanse să fie chiar pe locul 2 sau 1, dacă nu ar fi lansat și băieții de la BTS, în aceeași perioadă, ”Permission To Dance”. 

Momentul adevărului. Hailey Bieber a lămurit misterul: este sau nu însărcinată?

Justin a intrat, astfel, într-o galerie selectă de artiști, care au avut peste 100 de melodii, de-a lungul timpului, în Billboard Hot 100. Printre ei se numără Lil Wayne, Taylor Swift, Nicki Minaj, Future sau Kanye West. Însă de departe supremația o deține Drake, care a adunat 235 de ”apariții” în top, de-a lungul anilor.