Îți vine să crezi sau nu, dar au trecut 10 ani de când băieții de la One Direction au apărut la X Factor în căutarea celebrității. Zayn, Liam, Harry, Niall și Louis erau doar niște puști timizi, pasionați de muzică, în căutarea succesului, iar o imagine nemaivăzută de atunci a apărut pe internet. 

Dacă vrei să te simți bătrân, faptul că au trecut 10 ani de când ai auzit pentru prima dată de One Direction poate fi o informație care să îți aducă aminte cât de repede trece timpul. Anul de grație 2011 a însemnat debutul muzical al celor cinci puști timizi, dar cu vise mari de la acea vreme. Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan și Louis Tomlinson se prezentau pe scena X Factor pentru a-și face un nume în muzică, fără să se gândească neapărat să pună bazele unei trupe. Simon Cowell a fost cel care a văzut potențialul lor și le-a devenit mentor pentru a cuceri piața muzicală. 

Curând, One Direction a devenit un fenomen și a ajuns să fie una dintre cele mai populare trupe din lume în rândul adolescenților. Visul frumos s-a destrămat curând, când Zayn Malik a anunțat că părăsește trupa, pentru a se concentra asupra carierei solo. Nu a mai trecut mult timp și cei patru băieți rămași în formație au anunțat că iau o pauză pe perioadă nedeterminată. De atunci, Harry, Liam, Louis și Niall au lansat fiecare piese solo, iar Harry a cochetat și cu actoria. De dragul vremurilor apuse, așa arătau băieții în urmă cu 10 ani, la X Factor: