”Ai carte, ai parte” spune un vechi proverb. Știi deja că trebuie să înveți pentru a reuși în viață, dar evident că există și excepții de la regulă. Mulți actori și cântăreți celebri nici măcar nu au terminat liceul. Au avut un vis pe care l-au urmat, astfel că nu au mai avut timp de școală. 

Ei au reușit, dar cei mai mulți nu. Așa că să nu-ți vină vreo idee! E important să iei bacul! Așa cum ziceam, iată 10 excepții de la regula că trebuie să înveți ca să ai succes. 

 Jim Carrey a renunțat la școală pentru a-și îngriji mama bolnavă. La 18 ani, Carrey avea deja primul show TV, ”The All-Night Show”.

John Travolta nu a terminat liceul, pentru că s-a mutat la New York, unde s-a concentrat pe actorie și dans.

Catherine Zeta-Jones a renunțat la școală la 15 ani pentru a deveni actriță. La 21 de ani a reușit să obțină primul ei rol important.

Cameron Diaz s-a lăsat de școală la 16 ani și a început o carieră în modelling. Așa a ajuns în lumea cinematografică și a obținut primul lor, în ”The Mask”, la 22 de ani.

Hilary Swank își făcea debutul în filme la 18 ani. Nu mai avea timp și pentru liceu, așa că a renunțat înainte de a absolvi.

Ryan Gosling a renunțat la cursuri la 17 ani pentru a se face actor. Primul job: The Mickey Mouse Club, cu Justin Timberlake.

Când avea 17 ani, Nicole Kidman a renunțat la școală pentru a-și ajuta mama bolnavă de cancer. S-a angajat ca maseuză, dar ulterior și-a reluat studiile.

Al Pacino a renunțat la școală când avea 17 ani, pentru că era corijent la prea multe materii.

Johnny Depp visa să revină vedetă rock, așa că s-a lăsat de școală la 15 ani. Cu muzica nu prea a avut noroc, dar i-a ieșit cu actoria.

Rihanna nu a terminat liceul, pentru că la 16 ani a semnat primul contract cu o casă de producție.