Liviu Teodorescu s-a căsătorit de curând, iar nunta a fost una de vis. De departe, cel mai emoționant moment a fost dansul mirilor. Fanii i-au cerut lui Liviu piesa pe care acesta a dansat cu aleasa inimii lui, Iulia and there it is! Artistul a lansat ”Îți dau inima de tot”, piesă care încheie ”Lite Moments vol.4”.

”Asta e piesa noastră, Iulia. E piesa de la valsul mirilor, cea de care mă întrebați toți de când ați văzut imagini de la nunta noastră. E un adevăr pe care îl trăiesc acum din plin. Sper să vă placă. Și aici se încheie #LiteMomentsVol4. See u next year”, a scris Liviu pe Instagram.

Această piesă romantică fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru. Referitor la LiTe Moments, Liviu Teodorescu a declarat: „Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor”.